Ennustus: Kanepi ja Zopp ei loovuta esimese ringi vastasele ühtki setti

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Joosep Martinson/SMPimages

Austraalia lahtistel tennisevõistlusel peavad kihlveokontorid esimese ringi mängudes Eesti tennisiste Kaia Kanepit ja Jürgen Zoppi ülekaalukateks favoriitideks.

Meie aja järgi täna öösel peetavas mängus on Kanepi vastaseks rootslanna Johanna Larsson. Eesti parim meestennisist  Jürgen Zopp kohtub James Duckworthiga.

Kaia Kanepi ja Johanna Larssoni mängus pakub Paf.com spordiennustus Kanepi võidukoefitsiendiks 1,08 Larssoni 7,50 vastu. Triobeti koefitsiendid on vastavalt 1,05 ja 8,75. Paf spordiennustuse juhi Allar Levandi sõnul on spordiennustusportaalidele koefitsiendi arvutamise aluseks Kanepi viimase aja võidulaine. «Kaia on viimased viis mängu võitnud, sealhulgas värske turniirivõit Brisbane’is, seevastu Larsson on neli viimast mängu kaotanud,» selgitas Levandi.

Jürgen Zoppi esimese ringi vastaseks on Austraalia tulevikulootus James Duckworth. Meeste omavahelises mängus peavad spordiennustajad favoriidiks Zoppi. «Esmaskordselt Suure Slämmi turniiri põhitabelisse pääsenud Zoppi võidukoefitsiendiks on 1,45 Duckworthi 2,67 vastu,» lisas Levandi.

Allar Levandi sõnul on tegemist ajaloolise sündmusega, sest Eestit pole varem Suure Slämmi turniiri üksikmängus esindanud nii nais- kui ka meesmängija korraga. «Olgugi, et koefitsiendid Kaia ja Jürgeni pöidlahoidjatele eestlaste võidu korral väga suurt preemiat ei tõota, peaks selle emotsionaalselt korvama meie tennisistide ootuspäraselt edukas esinemine avaringis.» Pafi Eesti juhi sõnul on mõlemad mängijad esimeses ringis supersoosikud.

Paf.com koefitsientide alusel on kõige tõenäolisem stsenaarium, et Kanepi ja Zopp ei loovuta esimese ringi vastasele ühtki setti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles