Eestlased loobusid Euroopa klubide krossijooksu karikavõistlustest

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krossijooks.
Krossijooks. Foto: Allikas: jooksuportaal

Eesti klubid ei osale 5. veebruaril Hispaanias Castellonis peetavatel krossijooksu Euroopa klubide karikavõistlustel.

Kui algselt pidi ainsa Eesti klubina Hispaanias võistlema Sportkeskus.ee, siis tekkinud olukorra sunnil jäetakse sinna sõitmata.

«Ei saa korralikku võistkonda kokku ja loobuti. Klubi pink on väga lühike ja kui keegi ära kukub, siis tase kannatab ning rahvasportlastega pole mõtet minna,» ütles Eesti Kergejõustikuliidu kestvusjooksu alarühma juht Toomas Tarm, kes ka ise Sportkeskus.ee klubisse kuulub.

Sportkeskuse mõned jooksjad on kimpus väiksemate hädadega. «Näiteks Taivo Püi jätab sisehooaja vahele, sest pole saanud väga korralikult treenida,» nentis Tarm. Tema sõnul ei lähe Sportkeskus.ee kõrvalejäämisel Eestist ükski teine klubi võistlema. «Ükski klubi pole huvi üles näidanud peale Sportkeskuse. Eks tegemist ole ka päris kuluka reisiga. Enamik kulusid tuleb endal maksta,» tõdes Tarm Jooksuportaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles