Mourinho: Ronaldo teeb tööd nagu loom!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP

Real Madridi peatreener Jose Mourinho on asunud kaitsma oma tähtmängijat Cristiano Ronaldot, kelle panusega paljud fännid viimasel ajal rahul ei ole.

Pärast möödunud kuul suurele rivaalile Barcelonale 1:3 kaotatud liigamängu kritiseerisid mitmed Reali poolehoidjad Ronaldo suhtumist ja portugallane on oma klubi toetajatelt mitmel puhul vilet kuulda saanud. Ronaldo vastas omalt poolt sellega, et ei tähistanud 5:1 võidumängus Malaga vastu oma väravat.

Nädalavahetusel sai Real 2:1 jagu Mallorcast ning Mourinho arvates ei tohiks pärast seda mängu mitte keegi Ronaldo kohta halba sõna öelda. «Ta töötas nagu loom ja tegi täpselt seda, mida meeskond vajas,» lausus Mourinho.

«Ta ei pea iga kord väravat lööma või mängu parim olema. Ütlesin talle, et pärast seda, kuidas ta teisel poolajal tööd teha rügas, on ta minu silmis puutumatu. Kui meeskond võidab, on kõik selles osalised ja kaotuse puhul vastutavad samamoodi kõik.»

Homme kohtub Real kodusel Santiago Bernabeul karikasarja veerandfinaali avakohtumises taas Barcelonaga. Mourinho on pärast Reali treeneriks asumist saanud Barca vastu kaheksast mängust vaid ühe võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles