Kas 40-aastane Saksa legend püüab Kirsipuu kinni?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jens Voigt
Jens Voigt Foto: SCANPIX

Kui Eesti rattafännid jälgivad imestusega 42-aastase Jaan Kirsipuu tegemisi, siis sakslased elavad kaasa igiliikur Jens Voigti käekäigule.

Mullu sügisel 40. sünnipäeva tähistanud Voigt ütles, et tegemist on ilmselt tema viimase hooajaga tipptasemel, kuid jättis taganemistee lahti, kirjutab Spordipartner.ee.

«Kui aasta kulgeb edukalt ning tunnen, et suudan parematega koos sõita, teha oma tööd hästi - mitte võita 20 sõitu aastas, vaid olla osa võitjatiimist -, võib-olla siis jätkan veel ühe hooaja,» arutles RadioShack Nissan meeskonda kuuluv Voigt.

Proffide seas 16. hooaega alustava Voigti hinnangul võib tema tööandja tänavu näidata muljetavaldavaid tulemusi. Klassikute spetsialist Fabian Cancellara, USA veteran Chris Horner, mitmekülgne sakslane Andreas Klöden ning Luksemburgi vennad Andy ja Fränk Schleck moodustavad ohtliku seltskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles