Laskesuusatajad said noorte olümpial segateates 8. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laskesuusanelik koos treener Ants Orassoniga: Maarja Maranik (paremalt), Tarvi Sikk, Meril Beilmann ja Rene Zahkna.
Eesti laskesuusanelik koos treener Ants Orassoniga: Maarja Maranik (paremalt), Tarvi Sikk, Meril Beilmann ja Rene Zahkna. Foto: EOK

Innsbruckis toimuvatel I noorte taliolümpiamängudel said Eesti laskesuusatajaid segateates 8. koha.

Eesti võistkonda kuulusid Maarja Maranik, Meril Beilmann, Tarvi Sikk ning Innsbruckis kaks hõbemedalit võitnud Rene Zahkna.

Eestlastest pidid korra trahviringil käima Beilmann ja Sikk, Zahkna pidi trahviringi läbima mõlema lasketiiru järel. Lisaks neljale trahviringile kasutasid eestlased nelja peale 18 varupadrunit. Kaotust kuldmedali võitnud Saksamaa nelikule kogunes 6.22,5. Saksamaa nelik pääses trahviringideta, nelja peale võeti seitse varupadrunit.

Kokku oli võistlustules 18 võistkonda, kuid Venemaa diskvalifitseeriti rajareeglite rikkumise tõttu.

Mäesuusatamise suurslaalomis sai Tõnis Luik suurepärase 9. koha. Võistluse võitis austerlane Marco Schwarz.

Murdmaasuusatamise vabatehnika sprindis said nii Kelly Vainlo kui ka Andreas Veerpalu kvalifikatsioonist edasi, kahjuks sellega ka nende sõit piirdus.

Triin Tobi oli eile neidude mäesuusatamise suurslaalomis 27.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles