Veerpalu aitas Saarepuul suuski testida

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tippspordiga lõpparve teinud Andrus Veerpalu testis Otepää MK-etapi eel Eesti suusakoondislaste suuski. Pildil koos Anti Saarepuuga.
Tippspordiga lõpparve teinud Andrus Veerpalu testis Otepää MK-etapi eel Eesti suusakoondislaste suuski. Pildil koos Anti Saarepuuga. Foto: Liis Treimann/Postimees

Aasta tagasi positiivse dopinguproovi andnud ja senini määratud karistuse kohta spordiarbitraaži kohtu otsust ootav Andrus Veerpalu pole Eesti suusakoondisele selga pööranud. Laupäeval ja pühapäeval Otepääl sõidetava MK-etapi eel aitab ta määrdetiimi suuskade testimisel.

Reedesel treeningul sai Veerpalust otseselt Anti Saarepuu abimees. «Tavaliselt aitab mind Raul Seema, kuid ta läks juba teiste meestega rajale, nii saingi endale appi Veerpalu. Parimat varianti on ju raske tahta,» sõnas Saarepuu.
Veerpalu ise jäi oma uut rolli kommenteerides napisõnaliseks. «Suusatada ma ju veel ikka oskan,» lausus ta, pani alla uue suusapaari ja lükkas end rajale.
Vaata videot suuski testivast Andrus Veerpalust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles