Nadal ja del Potro said kindla võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtiste meeste turniiril täna üllatusi sündinud ei ole. Probleemideta jõudsid veerandfinaali nii Rafael Nadal kui ka Juan Martin del Potro.

Nadalil kulus kaks ja pool tundi, et alistada hispaanlane Feliciano Lopez 6:4 6:4 6:2. Veerandfinaalis ootab Nadali aga juba hoopis kangem vastane, 7. asetusega Tomas Berdych.

Tšehhil läks vaja nelja setti ja peaaegu nelja tundi, et saada jagu 10. asetusega hispaanlasest Nicolas Almagrost. Almagro võitis avaseti 6:4, kolm järgmist lõppesid aga kiire lõppmänguga ja neis kõigis oli parem Berdych, loovutades Almagrole vastavalt 5, 3 ja 2 punkti.

Samal tabelipoolel jõudis veerandfinaali ka 11. asetusega Juan Martin del Potro, kes oli 6:4 6:2 6:1 üle sakslasest Philipp Kohlschreiberist. Del Potro järgmise vastase selgitavad välja Roger Federer ja kodupubliku lemmik Bernard Tomic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles