Šokk: Tartu Ülikool kaotas Pärnule!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Raadik oli Tartu vastu üleplatsimees.
Toomas Raadik oli Tartu vastu üleplatsimees. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tartu Ülikooli meeskond sai korvpalli meistriliigas šokk-kaotuse tabeli viimaselt Pärnult. Seni vaid kaks võitu kogunud Pärnu oli tartlastest üle 99:93.

Algusest lõpuni tasavägises mängus oli Pärnu selgelt üle lauavõitluses, mis lõpuks võideti koguni 44:32. Üleplatsimees oli Pärnule 29 punkti toonud ja 11 lauapalli võtnud Toomas Raadik. Talle ei jäänud palju alla Rannar Raap, kes viskas 25 silma.

Tartu poolel kerkis parimaks 22 punkti visanud Rain Veideman, Tanel Kurbas viskas 19 punkti ja võttis 9 lauapalli.

Lõpuminutil tabasid pärnakad pea eksimatult vabaviskeid ning mängule pani efektse punkti Kristjan Voolaiu pealtpanek. Tabeli viimane sai senise kahe võidu kõrvale hooaja väärikaima skalbi ning neil on nüüd Valgaga võrdselt 3 võitu ja 15 kaotust. Tartul on tabelis 14 võitu ja 2 kaotust.

Tänases teises mängus alistas TTÜ võõrsil Tallinna Kalevi kindlalt 85:71. Võitjate kasuks viskas Kiur Akenpärg 21 punkti, Illimar Pilk ja Kristjan Makke lisasid mõlemad 19 silma. Kalevi parim oli 24 punktiga Brandis Raley-Ross. TTÜ on turniiritabelis 8 võidu ja 10 kaotusega viies, Tallinna Kalev 5 võidu ja 13 kaotusega kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles