Tartu võõrustas Eesti suurimat siserulluisutamise võistlust

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti seni suurim siserulluisutamise võistlus Tartu Rull
Eesti seni suurim siserulluisutamise võistlus Tartu Rull Foto: Erakogu.

Eesti Maaülikooli spordihoones peeti 20.-21. jaanuarini Eesti seni suurim siserulluisutamise võistlus Schänkel Tartu Rull, kus üksteisega oli mõõtu võtmas pea 50 sportlast.


Kahe päeva jooksul võisteldi kuuel individuaalsel distantsil ning võistkonna teatesõidus. Eraldi arvestust peeti noortele, harrastajatele ning põhiklassis osalejatele.

Põhiklassi üldvõitjateks krooniti Eerik Idarand ja Elena Ruusu, harrastajate klassis Roberts Pundurs ja Kersti Toots ning noorte seas Reinis Znotinš ja Kristiine Kalev. Põhiklassi teatesõidu võidud läksid Schänkel/Simmons Estonia nais- ja meeskonnale.

Võistluse peakorraldaja Jaan Saksa sõnul on siserulluisutamine Eestis järjest enam populaarsust kogumas. «Mõnusaks muudab sõitmise tore seltskond, kes talvistes oludes on sunnitud ühe katuse all treenima. Uisutajad suhtlevad omavahel oluliselt rohkem kui suvel väljas sõites.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles