Kas Mourinho lahkub suvel Realist?

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Hispaania ajalehed kirjutavad aina hoogsamalt võimalusest, et Jose Mourinho lahkub suvel Real Madridi peatreeneri kohalt.

Nii väitis ajakirjanik Siro Lopez iganädalases jalgpallisaates Punto Pelota. Lopezi kinnitusel pärineb tema info Mourinhole väga lähedal seisvatelt isikutelt. Ajakirjanik oskas välja käia koguni Mourinho lahkumise täpse kuupäeva – 30. juuni.

«Mourinhol on kõrini,» sõnas Lopez. «Ta käitub viimastel päevadel nagu täiesti teine inimene ja on otsustanud lahkuda. Ajakirjanike halastamatus on tema jaoks liig.»

Pärast möödunud nädalal Barcelonalt saadud järjekordset kaotust räägitakse aina enam Mourinho ning väravavahi Iker Casillase ja Sergio Ramose vahel kasvavatest pingetest. Nädalavahetuse liigamängu ajal sai Mourinho osadelt oma fännidelt kuulda vilet ja pahameelehüüdeid. Portugallane kinnitab, et teda see ei kõiguta.

«Kogesin midagi sellist esmakordselt,» sõnas Mourinho pärast seda, kui Real oli alistanud 4:1 Athletic Bilbao. «Aga iga asja jaoks on esimene kord. Zidane sai siin vilet kuulda. Ronaldo ja viimase kuldse saapa võitja Cristiano Ronaldo niisamuti. Ega mina pole ju teistest erinev.

Zidane vastas vilistajatele oma mänguga, Ronaldo ja Cristiano samuti. Näen kõvasti vaeva, et kunagi samal kombel vastata, aga võib saabuda päev, kui fännid on kurvad. Täna mängisime ja võitsime. Kogu lugu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles