Hokiliiga KHL andis löömamehele armu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Yablonski (valges) lemmiktegevust harrastamas
Jeremy Yablonski (valges) lemmiktegevust harrastamas Foto: SCANPIX

Tšehhovi Vitjazi hokimeeskonnas mängiv kanadalasest riiukukk Jeremy Yablonski sai sügisel Kontinentaalselt Hokiliigalt (KHL) hooaja lõpuni kestva mängukeelu. Nüüd otsustati karistust vähendada ning Yablonski võib juba õige pea väljakule uisutada.

Yablonski esialgne mängukeeld pidanuks kestma kevadeni, kuid meeskonna juht Aleksei Žamnov käis koos mängijaga liiga juhtkonna jutul ja sellest oli abi. KHL vähendaski trahvi 15 mängu peale ja 31. jaanuaril saab Yablonski Popradi Levi vastu juba mängida. Vitjazi peatreener Andrei Nazarov kinnitas, et kavatseb kanadalase ka kohe mängu panna.

Elu jooksul ka poksis ja MMA-võitluses kätt proovinud Yablonski saabus Vitjazi meeskonda eelmise aasta suvel ning asus endale otsekohe riiukuke mainet kujundama. Juba oma esimeses mängus teenis kanadalane 56 karistusminutit ja saadeti närve puhkama. Järgnesid viiemänguline karistus väravavahi ründamise eest ning teist sama palju massikakluse korraldamise eest.

Novembrikuises mängus Tšeljabinski meeskonna vastu algatas Yablonski ebasportlik võte taas üleüldise löömingu ja sellega sai liiga mõõt täis – kui esmalt määrati kanadalasele karistuseks kaheksamänguline keeld, siis õige pea pikendati seda hooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles