Käsipalliliigas võtavad mõõtu Viimsi/Tööriistamarket ja Kehra

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Kehra
HC Kehra Foto: Toomas Huik / Postimees

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste järjekordses voorus kohtuvad täna Aruküla/HC Tallas ja SK Tapa.

24.01. (kell 18.30) Aruküla Põhikool: Aruküla/HC Tallas – SK Tapa

Omavahelised mängud. 1. ring: 27:36; 2. ring: 19:36.

Aruküla/Tallas kaotas eelmises voorus võõrsil 26:43 Kehrale ja Tapa koduväljakul 26:35 Viljandile.

Aruküla/Tallase peatreener Toivo Järv tunnistas, et 17-väravaline kaotus Kehrale oli suur, kuid siiski leidis ta oma hoolealuste tegutsemises ühtteist positiivset. «Rünnakul on koostöö paremini hakanud laabuma,»hindas Järv. «Mängisime viskekohad välja, ent vastaste väravavaht oli tasemel, tehes palju häid tõrjeid.»

Aruküla/Tallas on kahes esimeses ringis lubanud Tapal visata 36 väravat kohtumises, enda skooritegemine on jäänud aga kehvapoolseks. «Meil on kaitses erinevatel põhjustel probleeme olnud, kuid usun, et seekord nad meile nii palju ei loobi,»ennustas Järv. «Rünnakul jätab meil tagameeste ja joonemängijate panus soovida. Ka peamine viskekahur Indrek Napsep pole tänavu nii resultatiivne olnud kui võiks olla.»

Tapa juhendaja Aron Jaanis ei lase kahest suurest võidust Aruküla/Tallase üle ennast uinutada. «Eelmise vooru kohtumine Viljandi vastu näitas seda, et oleme vaimselt ja mänguliselt auku kukkunud,»tunnistas Jaanis. «Seekordse matši eel on õõnes tunne. Võime küll favoriidid olla, ent vastane tahab iga hinna eest punktiarvet avada.»

Jaanise sõnul tulenevad tagasilöögid elust enesest. «Kui me paar aastat tagasi samade poistega alustasime, siis käisid nad veel siin keskkoolis. Nüüd on nad mööda Eestit laiali ja trennideks ei saa me kõiki mängijaid kokku,»kirjeldas Jaanis. «Aga väga hullu ju ka pole. Oleme tänavu oma punktid ära võtnud. »

Ülejäänud selle vooru mängud:

25.01. (kell 19.00) Viljandi Spordikeskus: Viljandi HC – Põlva Serviti

26.01. (kell 19.00) Viimsi Keskkool: HC Viimsi/Tööriistamarket – HC Kehra

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles