Wengerist võib Mourinho asemel saada Madridi Reali peatreener

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mourinhol on probleeme meeskonna sisekliimaga
Mourinhol on probleeme meeskonna sisekliimaga Foto: SCANPIX

Madridi Real hoiab sel hooajal Hispaania liigas küll liidrikohta ja Meistrite liigas jõuti kindlalt alagrupist edasi, kuid siiski püsib õhus võimalus, et peatreener Jose Mourinho lahkub ametist.

Väidetavalt on Mourinho ja Reali hispaanlastest mängijate suhted küllaltki halvad ning parem pole ka tema läbisaamine klubi juhtidega. Lisaks on fännid pahased, et Realil ei õnnestu kuidagi üle mängida FC Barcelonat, kirjutab Sportsmail.

«Ma ei tea, kas ma olen järgmisel aastal Madridi Reali peatreener,» sõnas Mourinho teisipäeval.

Väidetavalt on Realil juba välja vaadatud ka võimalikud kandidaadid, kes peaksid Mourinho asemel tüüri üle võtma. Üheks meheks on Londoni Arsenali juhendaja Arsene Wenger, kes loobus suurklubi pakkumisest 2009. aastal ning teiseks meheks on Saksamaa koondise loots Joachim Löw.

Hispaanias usutakse, et sel korral oleks neil võimalik Wenger enda juurde meelitada, kuna Arsenalil pole praegu just parimad ajad ja meeskonda võib ähvardada järgmiseks hooajaks Meistrite liigast välja jäämine. Lisaks valmistab Arsenalile peavalu tõsiasi, et meeskonna tähtmängijat Robin van Persiet soovib enda ridadesse Manchester City.

Samas Real suudaks Wengerile pakkuda Meistrite liiga jalgpalli ning võimalust osta kõiki vajalikke mehi.

Mourinho järjekordne tõehetk seisab ees juba täna, kui Copa del Rey veerandfinaali korduskohtumises sõidetake külla Barcelonale. Eelmisel nädalal toimunud avamängu võitis Barcelona 2:1.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles