Barrichello jahib kohta IndyCari sarjas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas järgmiseks hooajaks kohata jäänud Rubens Barrichello ei kavatse karjääri lõpetada ja on pööranud pilgu Ameerika mandri poole. Brasiillane testib järgmisel nädalal IndyCari autot.

Barrichello on kokku leppinud kahepäevase testi KV Racingu meeskonnaga, mis toimub  Sebringi ringrajal. Viimased 19 aastat vormel-1 auto rooli keeranud Barrichello jäi eelmisel nädalal ilma kohast Williamsi meeskonnas, kui tema asemel palgati sõitma Bruno Senna.

«Nagu üks ammune sõber ütles, on võidusõit mul veres,» kommenteeris Barrichello ise. «Kõik teed on minu ees lahti, sest tunnen, et võin veel väga kiire olla.»

Eelmisel hooajal oli KV Racingu üks põhipiloote Barrichello hea sõber Tony Kanaan, kes lõpetas hooaja viienda kohaga. Veel sõitsid tiimi värvides Takuma Sato ja EJ Viso. Kanaanil on KV Racinguga leping ka tänavuseks hooajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles