Mourinho ajakirjanikele: te teate jalgpallist rohkem kui mina

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Eilse el clasico järel, kus Real Madrid kaotas kahe mängu kokkuvõttes Barcelonale ja langes kodusest karikasarjast välja, oli Jose Mourinho pressikonverentsil ajakirjanike suhtes irooniline nagu ikka. Eriti teravaks läks Mourinho siis, kui talt küsiti kohtuniku töö kohta.

«Mina ei vihja millelegi. Teie teate ju jalgpallist kõike, mina tean palju vähem,» nähvas portugallane. «Ma küll ei loe üldse spordiajakirjandust, aga ootan huviga teie reportaaže, et teie seisukohta kuulda.»

Hiljem soostus Mourinho siiski ka vilemehe kohta arvamust avaldama ja midagi üllatavat tema lähenemises ei olnud. «Mõned mängijad ütlesid mulle pärast mängu, et siin on võimatu võita. Olen siin Chelsea, Interi ja Madridiga korduvalt mänginud ja selles, mis juhtus, pole midagi uut,» sõnas ta. «Õnnitlen Barcelonat selle puhul, mida nad eelmisel nädalal Bernabeul tegid, aga mitte edasipääsu puhul.»

Peatreenerile sekundeeris ka Reali kaitsja Alvaro Arbeloa. «Olime Barcelonast palju paremad, meil oli kõvasti võimalusi, aga kohtunik eksis väikestes asjades meie kahjuks. Oleks olnud tore, kui kaardid oleksid ühtlasemalt jagunenud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles