Ojamaa tunneb Motherwellis mängimisest mõnu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (vasakul) Motherwelli särgis.
Henrik Ojamaa (vasakul) Motherwelli särgis. Foto: motherwellfc.co.uk

Šoti meistriliiga klubi Motherwelliga liitunud ründaja Henrik Ojamaa on esimeste mängudega võitnud fännide südamed ja naudib üle kõige lihtsalt mängimist, vahendab Daily Express.

Ojamaa kirjeldab kohalikule väljaandele Derby Countys, Alemannia Aachenis, Fortuna Sittardis ja Soomes RoPsis veedetud aega, leides, et 20-aastasena tulevad saadud kogemused talle ainult kasuks. «Minu arvates on kogu küsimus selles, et leida koht, kus saaksid mänguaega. Ei ole mingit mõtet suures klubis pingil istuda. Tuleb arenemiseks koht leida ja siinne klubi on selleks suurepärane,» sõnab Ojamaa.

Motherwellis avaldas eestlane muljet kohe avamängus ning 3:1 võidus Dunfermline’i üle lõi ta juba värava ja andis väravasöödu. Ojamaa annab siiski intervjuus mõista, et pikemale lepingule mõtlemine oleks heast algusest hoolimata veel ennatlik.

«Olen siin väga õnnelik ja võtan mängu mõnuga, sest riietusruumis on suurepärane õhkkond. Kavatsen lepingu lõpuni jäävat aega lihtsalt nautida. Edasisest on veel vara rääkida, aga mulle meeldib siin väga. Peaeesmärk on lihtsalt aidata Motherwellil praegust tabelikohta hoida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles