Rassismiskandaali sattunud Evra võib Anfieldile naasta kaptenina

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaptenipaela kandev Patrice Evra (paremal) kuulamas peatreeneri sir Alex Fergusoni nõuandeid.
Kaptenipaela kandev Patrice Evra (paremal) kuulamas peatreeneri sir Alex Fergusoni nõuandeid. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi prantslasest kaitsja Patrice Evra, kes sattus oktoobris sõnelema Liverpooli ründaja Luis Suarezega, pärast mida Suarezele määrati rassistlike solvangute eest kaheksamänguline võistluskeeld, võib Liverpooli kodustaadionile naasta kaptenipaela kandes. Liverpool ja United kohtuvad sel laupäeval karikamängus.

Unitedi peatreener sir Alex Ferguson on valmis Evra kapteniks nimetama ega karda, et see võiks prantslasele liiga suur koorem olla. Ka Evra ise on kinnitanud, et ei pelga astuda Anfieldi publiku ette, kes teda kindlasti soojalt tervitamata ei jäta.

«Leian, et kaptenipaela peaks kandma keegi, kes mängib kogu aeg. Ja Patrice on just selline mees,» sõnas Ferguson. «Ta saab kõigiga hästi läbi, tal on hea iseloom ja see on kapteni puhul tähtis. Ta on ühelt poolt vaimukas ja teisalt sihikindel. Lisaks on Patrice viimasel ajal ka ise väga hästi mänginud.»

Unitedi tavapärane kapten Nemanja Vidic on teatavasti hooaja lõpuni raske põlvevigastusega mängust väljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles