Djokovic alistas vägevas lahingus Murray

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic jõudis Austraalias finaali.
Novak Djokovic jõudis Austraalias finaali. Foto: SCANPIX

Novak Djokovic jõudis Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste finaali, kui alistas ligi viietunniseks veninud kohtumises Andy Murray 6:3 3:6 6:7 6:1 7:5. Finaalis ootab Djokovici Rafael Nadal.

Avaseti võidu järel loovutas kerge jalavigastusega võidelnud serblane kaks järgmist setti Murrayle, kolmanda seti kiire lõppmängu seejuures punktidega 4:7. Neljas sett kuulus aga taas kindlalt Djokovicile ning serblane pääses ka otsustavas setis servimurde järel 5:2 ette. Murray suutis aga oma servi hoida ning võitis seejärel Djokovici servigeimi kuivalt.

Seisul 5:5 oli omakorda Murrayl Djokovici servil kaks murdepalli, kuid maailma esireket tuli sellest seisust välja ning võitis otsustava seti viimaks 7:5. Mäng kestis 4 tundi ja 50 minutit.

Djokovici vastane pühapäevases finaalis on maailma teine reket Rafael Nadal, kes alistas eile teises poolfinaalis Roger Federeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles