Tenno ja Kiidron on Tšehhi pääsemisega rahul

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Tenno.
Siim Tenno. Foto: JK Tammeka

Tšehhi meistriliiga klubi Žižkovi Viktoriaga liitunud Siim Tenno ja Kaarel Kiidron ei lase ennast heidutada sellest, et tegu on vaid laenulepinguga, vahendab sport.err.ee Tenno sõnu Vikerraadiole.

«Treener mingil määral teadis meid ja suhtles meiega päris palju ja saime aru, et on hea võimalus saada siin lepingut. Kui me tulime, siis teadsime kohe, et ainuke variant on laenuleping,» kommenteeris Tenno ja sõnas, et see on isegi parem variant, sest pole ju veel teada, kas klubi suudab Tšehhi kõrgliigas koha säilitada.

«Enamus mängijaid löödi minema, kui uus treener tuli ja nad üritavad siin uut keskkonda luua ja kõrgliigasse püsima jääda,» rääkis Tenno ning lisas, et hetkel veel on testimisel hulk pallureid. Tenno sõnul on mõlemal eestlasel hea võimalus kohe ka klubi põhikoosseisu tõusta ning see on hetkel vaid meestes endas kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles