Viljandi järvejooksu korraldaja: meie pole osalemise hinda tõstnud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
82. ümber Viljandi järve jooks.
82. ümber Viljandi järve jooks. Foto: Elmo Riig / Sakala

6. veebruaril algab registreerimine Eesti vanimale traditsioonilisele spordivõistlusele- 83. Suurjooksule ümber Viljandi järve.

Eelregistreerida saab nagu varasematelgi aastatel nii Viljandimaa spordiliidus kui internetis portaalis Sportinfo.ee.

Juba mitmendat aastat kuulub jooks ümber Viljandi järve mittetulundusühingu Stamina korraldatavasse järvejooksude sarja, mille osavõtutasu on tänavu võrreldes kahe aasta taguse ajaga muutunud ligi kahekordseks. 

Internertiajakirja jooksuportaal.blogspot.com andemetele on Stamina alustanud nelja järvejooksu (Viljandi, Harku, Pühajärve ja Ülemiste) ühendavale sarjale eelregistreerimist, küsides selle eest 45 eurot ehk 700 krooni.  Viimasel Eesti krooni aastal said spordisõbrad end sarja kirja panna 400 krooniga. Kui toona maksis näiteks Viljandi järve jooksule registreerimine 100 krooni, siis tänavu tahab Stamina ühe järvejooksu eest 15 eurot ehk 234 krooni.

Samas annavad Viljandi järvejooksu korraldajad annavad teada, et 1. mail teoks saava 83. Suurjooksu ümber Viljandi järve osavõtutasud eelregisteerimisel samad kui eelmisel aastal. Viljandi järvejooksu korraldava Viljandimaa spordiliidu juhataja Margit Kurvitsa sõnul pole spordiliit mullusega võrreldes hindu muutnud. «Kolme euro võrra kerkis vaid võistluspäeval registreerimine, kui tuleb välja käia 25 eurot,» selgitas Kurvits sportinfo.ee's.

Eelregistreerimise esimene voor 83. suurjooksule ümber Viljandi järve algab 6. veebruaril internetikeskkonnas sportinfo.ee ning Viljandi spordihoones asuvas spordiliidu kontoris on võimalik seda teha juba praegu. Märtsi lõpuni kestvas eelregistreerimise esimeses voorus on täiskasvanute stardimaks seitse ning noorte ja pensionäride oma kuus eurot. Suurjooksu ümber Viljandi järve juhendi ja registreerimistingimustega saab tutvuda aadressil www.viljandimaa.ee/jarvejooks ja www.sportinfo.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles