Galerii: Djokovic ja Azarenka poseerisid võidukarikatega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nagu on tavaks saanud, poseerivad suure slämmi tenniseturniiride võitjad järgmisel päeval võidukarikaga tenniseväljakutest eemal, linnailu taustal. Austraalia lahtiste meistrivõistluste meeste üksikmängu finaalis ligi kuus tundi väljakul veetnud maailma esireket Novak Djokovic ei pidanud paljuks pärast mõnetunnist und taas karikaga fotograafide ette astuda.

Mäletatavasti alistas Djokovic läbi aegade pikimas suure slämmi turniiri finaalis 5:7, 6:4, 6:2 6:7 (5), 7:5 Rafael Nadali, kohtumine kestis viis tundi ja 53 minutit.

Pärast autasustamistseremooniat ja meediakohustusi lõppes Djokovici päev kohaliku aja järgi alles kell pool viis hommikul.

«Magasin ainult paar tundi, aga see on seda väärt,» sõnas Djokovic hommikul fotograafidele poseerides. «See oli tõepoolest eriline matš, see oli uskumatu, mida me väljakul tegime ja kahtlemata mäletame mõlemad seda igavesti. Arvestades asjaolusid, oli see kahtlemata mu elu tähtsaim mäng. See oleks vabalt võinud ka teisiti lõppeda.»

Eile astus fotograafide objektiivide ette ka naiste üksikmängu võitnud valgevenelanna Victoria Azarenka, kes purustas laupäevases finaalis 6:3, 6:0 Maria Šarapova. Täna avaldatud maailma edetabelis tõusis Azarenka uueks esireketiks, seetõttu sai tema poseerida lausa kahe karikaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles