Mancini: Tevezil pole minu vastu midagi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez
Carlos Tevez Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi peatreeneri Roberto Mancini sõnul pole argentiinlasest ründajal Carlos Tevezil tema vastu mingit isiklikku vimma.

Kuna ükski klubi ei ole Tevezi ostus Cityga kokkuleppele jõudnud, tundub tõenäoline, et mässumeelne mängija jääb meeskonda, sest üleminekuaken sulgub homme südaööl.

Jalgpalluri agent väitis, et Tevezi ja Mancini suhted on mängija meeskonda saabumise ajast alates halvad olnud, Mancini sellega aga ei nõustu. «Carlosel ei ole minuga kunagi mingit probleemi olnud,» kinnitas peatreener. «Kuid iga mängija peab oma tegude eest vastutama ja klubi jaoks on tema käitumine muidugi probleem, ent meil pole omavahel mingeid isiklikke lahkhelisid olnud,» lisas ta.

Tevez on viimased kaks kuud viibinud kodumaal Argentinas, kuhu ta lahkus ilma klubi nõusolekuta. City ridades ei ole ta mänginud alates septembrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles