Eesti koondis purustas Itaalia 12:1

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondist esindavad väliseestlased Henrik (vasakul) ja Kristian Talme.
Eesti koondist esindavad väliseestlased Henrik (vasakul) ja Kristian Talme. Foto: Eesti Saalihokiliit

Pole just palju võistkonnaalasid, kus Eesti suudaks MM-sarjas Itaalia pihuks ja põrmuks teha. Sloveenias Podcetrtekis toimuval saalihoki MM-valikturniiril alistati aga B-grupi avamängus saapamaa pojad koguni 12:1.

Eesti ülekaal oli terve mängu jooksul ilmne ning eriti näidati võimu teisel perioodil, kus avakolmandiku kolmele väravale lisati veel 7. Viimasel veerandil said auvärava kirja ka itaallased, kuid Eesti vastas omalt poolt veel kahega.

Eesti koondise parimaks tunnistatud Kristian Talme viskas kolm väravat, tema vend Henrik Talme ning Patrik Markus lisasid kumbki kaks väravat ja kaks söötu. Kaks korda oli täpne ka Oskar Salm, lisaks said värava kirja Carol Viiding, Martin Sivakov, Rein Kivi ja Fredi Maalt. Ühe palli saatsid vastased oma võrku ise.

Järgmise kohtumise peab Eesti homme 14.00 Hollandiga, veel mängitakse Serbia, Sloveenia ja Slovakkiaga. Detsembris Šveitsis toimuvale finaalturniirile pääseb iga turniiri (Euroopas peetakse neid kolm) kaks paremat, samuti nende turniiride parim kolmas meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles