Wozniacki vallandas treeneri kahekuulise koostöö järel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: SCANPIX

Värskes naiste tennise maailma edetabelis esikohalt neljandaks langenud Caroline Wozniacki otsustas lõpetada vaid kaks kuud kestnud koostöö hispaanlasest treeneri Ricardo Sancheziga.

21-aastane Wozniacki palkas Sanchezi mullu detsembri alguses, lootes, et jõuab hispaanlase abiga oma elu esimese suure slämmi turniiri võiduni, paraku aga langes ta Austraalia lahtistel meistrivõistlustel konkurentsist juba veerandfinaalis ja kaotas seetõttu ka edetabeli esikoha, vahendab Sky Sports.

Wozniacki jätkab harjutamist oma isa Piotri käe all. Piotr Wozniacki sõnas Taani ajalehele Ekstra Bladet, et tütar otsustas koostöö Sancheziga lõpetada, kuna ei tundnud, et hispaanlane oleks tal areneda aidanud.

Samas aga väitis Sanchez, et üks põhjustest, miks koostöö katkes, oli just Piotr Wozniacki liigne osalus treeningprotsessis.

Sanchezi sõnul oli Piotr Wozniackiga võimatu ühist keelt leida ning kahe treeneri kuulamine ajas tennisisti üksnes segadusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles