Tennisemeeskond läheb Luksemburgi vastu selge soosikuna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Joosep Martinson/SMPimages

Eesti tennisemeeskonna kapten Peeter Lamp nimetas täna Eesti koondise järgmise nädalavahetuse Davise karikasarja II grupi Euro-Aafrika tsooni esimese ringi kohtumiseks Luksemburgi meeskonna vastu.

Eesti meeskonda kuuluvad Jürgen Zopp (ATP edetabeli 139.), Vladimir Ivanov (516.), Jaak Põldma (1136.) ja Mait Künnap (edetabelikoht puudub).

Luksemburgi meeskond saabub Tallinnasse ilma oma selge esinumbri Gilles Mullerita, kes on ATP tabelis kõrgel 60. kohal. Luksemburgi esireket on matšis Eesti vastu 19-aastane Mike Vermeer, kes hoiab ATP edetabelis 1022. kohta. Ülejäänud kolmel mehel, Laurent Bramil, Mike Scheidweileril ja Gilles Kremeril edetabelikoht puudub. Luksemburgi meeskonna kapten on Jacques Radoux.

Eesti ja Luksemburgi vahelised Davis Cupi mängud algavad Tondil, Tere tennisekeskuses reedel, 10. veebruaril ja laupäeval, 11. veebruaril kell 14.00 ning pühapäeval, 12. veebruaril kell 12.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles