Valmiera ei kavatse Visnapuud palgata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu
Indrek Visnapuu Foto: Margus Ansu

Valmiera korvpalliklubi ei kavatse vallandatud Ainars Zvirgzdinši asemel palgata Tartu meeskonna juhendaja kohalt lahkunud Indrek Visnapuud. Lähedal ollakse hoopis lepingule horvaadi Zoran Kalpičiga.

«Eestlased tõlgendasid ilmselt asju endale sobivalt,» kommenteeris Valmiera tegevjuht Martins Bērzinš delfi.lv vahendusel kuulujutte, nagu oleks Visnapuu olnud üks kandidaat. Samuti kummutas Bērzinš jutu, nagu oleks Valmiera valmis tasuma uuele juhendajale 4000 eurot kuus. «Sellist summat ei maksa me iialgi ühelegi treenerile,» lausus Bērzinš.

Kalpič alustas möödunud hooaega Ukraina klubi Južnõi Himiku peatreenerina, ent lasti pärast kehva hooaja algust ja nelja järjestikust kaotust lahti. Horvaadi viimane töökoht oli Slavonski Brodi Svjetlosti eesotsas, kust ta möödunud aasta veebruaris omal soovil lahkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles