Olympiakos ja Real Madrid lustisid Euroliigas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympiakose staar Vassilis Spanoulis
Olympiakose staar Vassilis Spanoulis Foto: AFP / Scanpix

Korvpalli Euroliigas võtsid kodus kindla võidu Pireuse Olympiakos ja Real Madrid. Kreeka klubi alistas Anadolu Efesi 83:65 ning Real sai 89:73 jagu Gescrap Bilbaost.

Olympiakos rebis küll avaveerandi lõpuks koduplatsil 20:12 ette, kuid kolmanda veerandi lõppedes olid tablool taas viiginumbrid. Viimase kümne minutiga viskas Kreeka klubi aga tervelt 30 punkti ja noppis lõpuks oma esimese võidu E-vahegrupis. Võitjate parimana tõi Vassilis Spanoulis 18 punkti, Kostas Sloukas lisas 15 ja Richard Dorsey 10 silma. Anadolu Efesi parim oli Stanko Barac 14 punktiga, Sasha Vujacic lisas 12 ning Esteban Batista ja Oliver Lafayette 11 punkti.

Real Madrid käristas vahe sisse samuti avaveerandil, kuid käest seda enam ei antud ja poolaeg lõpetati juba 14-punktilises eduseisus. Reali kasuks tõi platsilt sajaprotsendiliselt tabanud Sergio Rodriguez 20 punkti ja andis 7 korvisöötu. Ante Tomic lisas 15 ja Kyle Singler 10 punkti. Külaliste parimad olid Marko Banic 18, Alex Mumbru 17 ja Kostas Vasiliadis 13 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles