Venus Williams naaseb viiekuuliselt võistluspausilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams eilsel pressikonverentsil.
Venus Williams eilsel pressikonverentsil. Foto: SCANPIX

Immuunsüsteemi haiguse tõttu viis kuud tenniseväljakutelt eemal olnud endine maailma esireket Venus Williams plaanib võistlustulle naasta sel nädalavahetusel, kui USA mängib Föderatsiooni karikasarjas Valgevenega.

Viimase ametliku mängu pidas Williams mullu augustis US Openil, vahendab AP.

Eile tegi Williams koos USA naiskonnaga trenni ning tunnistas, et ei jõua ära oodata, mil ta jälle võistlusmängu mängida saab.

«Juba ainuüksi see, et kuulun võistkonda, tekitab adrenaliini ja annab mulle energiat juurde,» tunnistas ta pressikonverentsil. «Peaksin iga päev olema võistkonnas, mitte kodus.»

Juunis 32-aastaseks saava Williamsi jaoks on viimased aastad olnud üsna keerulised. Pärast 2010. aasta US Openil poolfinaali jõudmist on ta erinevate terviseprobleemide tõttu saanud mängida vaid 11 võistlusmängu.

«Muidugi on raske väljakutelt eemal olla, eriti seetõttu, et ma ei saa selles osas midagi ette võtta, mul puudub selle üle kontroll,» nentis Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles