Peatreener Avo Keel: nii ei saa võrkpalli mängida

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri peatreener Avo Keel.
Tallinna Selveri peatreener Avo Keel. Foto: Toomas Huik

«Nii ei saa mängida, selliseid asju ei saa teha,» oli Tallinna Selveri võrkpalliklubi peatreener Avo Keel tige, kui tema hoolealused kaotasid CEV Challenge Cupi kaheksandikfinaalis 2:3 (14, –23, –14, 26, –13) Šveitsi klubile Lausanne UC.


«Nii mänge ei võideta, eriti häiris mind kolmas geim,» väitis Keel. «Nii kurb kui see ka on, on küsimus pisiasjades ja enesekontrollis, mõtlemises ja otsustuskiiruses – selles olid teised meist seekord kõvasti üle.»

Selver võttis kindlalt esimese geimi 25:14, teise geimiga läks juba keerulisemalt, see läks šveitslastele 25:22. Kolmanda geimi lasi Selver juba kindlalt käest, kaotades 14:25, ja jäi ka neljandas geimis alguses kaotusseisu, kuid suutis tasavägise geimi lõpuks 28:26 võita.
«See on see koht, et kas sa lõikad sealt kasu või lõikad näppu,» ütles Keel. «Šveitslased lõikasid kasu.»

Keel möönis, et Selver oli viletsam. «Imesid ei juhtu ja tegusid tuleb ikka oma seest otsida,» nentis Keel. «Oskusi meil on, aga ma ei tea, kuhu need jäid.»

Keel lootis, et vastased on servi vastuvõtul kehvemad, kui nad olid. «Meil oli servi vastuvõtt täielik katastroof,» tunnistas Keel. «Kahe võistkonna kaitsemängu vahe oli küll tohutu.»

Korduskohtumine peetakse 8. veebruaril Lausanne’is. Selleks et säilitada edasipääsulootus, peab Selver kohtumise võitma ning jääma peale ka kuldses geimis.

Keel ei tahtnud öelda, et loodab taas kuldse geimi peale. «Täpselt samasugune mäng ootab seal ees. Neil on võit taskus, meil pole,» tõdes Keel.

Võrkpall

Tallinna Selver 2 (23, 14, 13)   Lausanne UC 3 (14, 26)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles