Ametlik: Ojamaa allkirjastas lepingupikenduse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ojamaa Motherwelliga lepingut allkirjastamas.
Ojamaa Motherwelliga lepingut allkirjastamas. Foto: motherwellfc.co.uk

Šotimaa kõrgliigaklubi Motherwell kinnitab oma ametlikul kodulehel, et eestlasest ründaja Henrik Ojamaaga on sõlmitud kahe ja poole aasta pikkune leping.

Esialgu klubiga pooleaastase kontrahti sõlminud 20-aastane eestlane on Motherwellis alustanud suurepäraselt, lüües viies mängus neli väravat.

«Pikema lepingu teenimine oli siin mu eesmärk, olen rahul, et asi on ametlik,» kommenteeris Ojamaa.

«Minu õnnestunud mängus on suur roll ka ülejäänud meeskonnal. Mängida suurepärase treeneri käe all suurepäraste mängijate ja fännidega, mida veel tahta! »

«Loodan siin mängijana palju edasi areneda,» lisas ta.

Peatreener Stuart McCall oli samuti rahul. «Klubil on hea meel, et asi lõpuks allkirjadeni jõudis. Tahan tänada tegevjuht Leeann Dempsterit suurepärase töö eest suheldes Henriku ja tema esindajatega,» ütles McCall. «Poiss suutis siin end hea mänguga mitmete klubide huviorbiiti tõsta, ent olime kindlad, et suudame ise temaga lepingu sõlmida.»

«Henrik saab siin areneda ja loodetavasti mängib ta klubis suurt rolli nii sel hooajal kui ka pikemas perspektiivis,» lisas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles