Konkurentsis jätkab vaid üks Williams

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williamsi.
Venus Williamsi. Foto: AFP / Scanpix

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel oli teise ringi suurimaks üllatuseks kuuendana asetatud Venus Williamsi väljalangemine. Ameeriklanna kaotas asetamata hispaanlannale Carla Suarez Navarrole 6:2, 3:6, 5:7.


«Kui sa väljakule lähed, siis pead kõigeks valmis olema,» nentis Venus William. «Ma pole tema heast mängust üllatunud. Ma küll ei oska veel täpselt öelda, mis minu enda mängus valesti läks, kuid vastasele tuleb igal juhul au anda.»



Konkurentsis jätkab nüüd vaid Serena Williams, kuid ka tema edasipääs ei tulnud lihtsalt. Argentinlanna Gisela Dulko läks teises setis Serena Williamsi vastu 5:2 juhtima, kuid kaotas lõpuks 5:7 – esimene sett oli lõppenud ameeriklanna 6:3 võiduga.



Meeste seas suuri üllatusi polnud. Võimsalt jätkavad turniiri favoriitideks peetavad Rafael Nadal ja Andy Murray.



Murray alistas viimati 6:4, 6:2, 6:2 Marcel Granollersi ning tunnistas pärast triumfi, et on elu vormis. «Olen viimased kuus-seitse kuud mänginud suurepäraselt ning tõenäoliselt pole ma end Grand Slamil kunagi paremini tundnud kui praegu,» kuulutas Murray.



Edetabeli tippu kuuluvatest mängijatest oli kõige suuremates raskustes Jo-Wilfried Tsonga. Koguni kolm tundi ja 15 minutit kestnud matšis võitis ta horvaat Ivan Ljubicici 6:7, 7:6, 7:6, 6:2. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles