Tolmoff noppis kolm Eesti meistrikulda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff
Kati Tolmoff Foto: Raigo Pajula

Kati Tolmoff tuli kümnendat korda sulgpalli naisüksikmängus Eesti meistriks. Kaheaastase vaheaja järel võidutsenud Tolmoff alistas finaalis poole tunniga esimese asetusega Laura Vana.

Kui esimene geim oli tasavägine ja Tolmoff võitis selle 21-18, siis teises oli tema paremus juba kindel 21-12. Pisut varem olid Tolmoff ja Vana koos alistanud naispaarismängu finaalis 21-16 21-19 Helen Klaosi ja Kristel Sorge. Finaalipäeva alustas Tolmoff aga koos Raul Mustaga segapaarismängu finaali võites, kui 21-10 21-11 alistati Raul Käsner ja Kertu Margus.

Eesti parim meessulgpallur Must näitas klassi ka meesüksikmängu finaalis, kus võitis teise asetusega Rainer Kaljumäed kindlalt 21-11 21-14. Must on nüüd Eesti meistrivõistlustel löömatuks jäänud viimased seitse aastat.

Meespaarismängus tulid Eesti meistriteks Kristjan Kaljurand ja Robert Kasela, kes said üle kolmveerand tunni kestnud tasavägises mängus jagu Andres Arust ja Ants Mängelist 22-20 18-21 21-17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles