Terehhov: algav hooaeg jääb mulle viimaseks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov on pidanud Eesti koondise särgis 94 kohtumist.
Sergei Terehhov on pidanud Eesti koondise särgis 94 kohtumist. Foto: Toomas Huik

Eesti koondise pikaaegne raudvara Sergei Terehhov on otsustanud tänavuse hooaja järel oma karjäärile punkti panna. Nõmme Kalju mullu hõbemedaliteni aidanud 36-aastane Terehhov asub tööle Eesti U17-koondise abitreenerina.

«Otsustasin pakkumise vastu võtta, kuna see on järgmine samm minu karjääris ning ega mul väga palju enam mängida pole – käesolev hooaeg on mulle profimängijana viimane,» lausus Terehhov Nõmme Kalju kodulehele. Lõppenud hooajal tegutses Terehhov Kaljus nii mängija kui ka spordidirektorina.

«Tulevikule mõeldes on see väga hea võimalus. Eks näis, kuidas mul läheb. Alustan Eesti noortekoondises ning vaatame, kui kõrgele ma suudan minna. Ambitsioonid on mul olemas ning need on suuremad kui Eesti liiga,» kommenteeris kõrgeimat treeneripaberit ehk UEFA A-kategooria litsentsi omav Terehhov.

Terehhov on pidanud Eesti koondises 94 mängu ja löönud viis väravat. 1998. aastal pälvis Terehhov Eesti koondise aasta ilusaima värava eest antava Hõbepalli auhinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles