Maadlejad selgitasid EMile sõitjad

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi
Heiki Nabi Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eile peeti Jõgeval kreeka-rooma maadluse Eesti meistrivõistlused, kus selgusid ka kuu aja pärast Serbias peetavatele Euroopa meistrivõistlustele sõitjad.

Kuni 55-kiloste meeste seas võidutses Taaniel Piiskoppel, viis kilo raskemate meeste seas võitis esikoha Anar Zeinalov, kaalukategoorias kuni 66 kg võitis meistritiitli Siim Abner ning kehakaalus kuni 74 kg võidutses Erkki Alak.

Kuni 84-kiloste meeste seas võitis meistrikulla Eerik Aps, kaalukategoorias kuni 96 kg Ardo Arusaar ning raskekaalus sai esikoha Heiki Nabi.

6.-11. märtsini Belgradis peetavatele Euroopa meistrivõistlustele sõidavad Nabi, Arusaar, Alo Toom (-84 kg), Alak ja Zeinalov.

Kaalukategoorias kuni 84 kg jahivad olümpiapääset nii Toom kui Aps ja seetõttu jagati niimoodi, et mõlemal oleks võrdselt võimalusi – EMil osaleb Toom, kes kindlustaks olümpiapileti medalile jõudes, esimesele olümpiakvalifikatsiooniturniirile sõidab aga Aps. Kui Aps seal pääset ei kindlusta, sõidab järgmisele kvalifikatsiooniturniirile Toom ning kui Toomil ei õnnestu olümpiapiletit teenida, võistleb viimasel kvalifikatsiooniturniiril Aps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles