Los Angeles Clippers hankis veel ühe superstaari

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenyon Martin
Kenyon Martin Foto: SCANPIX

Tänavu korvpalliliigas NBA heade esitustega silma paistev Los Angeles Clippers hankis enda ridadesse ka ääremängija Kenyon Martini.

Martin alustas tänavust hooaega Hiinas, kuid seal mehel kõige paremini ei läinud ning seejärel otsustas ta Xinjiang Flying Tigersi võistkonnast lahkuda, kirjutab USA Today.

2000. aasta drafti esimene valik Martin sõlmis Clippersiga ühe aasta pikkuse lepingu ning ta tennib selle eest 2,5 miljonit dollarit.

«Keegi ei oota, et ta viskab iga mäng 20 punkti ja võtab 10 lauapalli. Ta ei ole selline mees. Ta on kaitsespetsialist, kes võib lisaks meeskonda toetada 15 punktiga,» sõnas Clippersi tagamängija Chauncey Billups, kes on Martiniga pallinud koos Denver Nuggetsi ridades.

Martin on NBAs esindanud lisaks veel New Jersey Netsi meeskonda. Tema keskmisteks näitajateks on 13,5 punkti ja 7,2 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles