Video: omapärane lahendus, mis tõi New Yorgile Super Bowli võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niimoodi tõi Ahmad Bradshaw (istuli) otsustavad punktid, mis kindlustas New York Giantsile Super Bowli võidu.
Niimoodi tõi Ahmad Bradshaw (istuli) otsustavad punktid, mis kindlustas New York Giantsile Super Bowli võidu. Foto: MIKE SEGAR/REUTERS

Ameerika jalgpalliliigas NFL peeti läinud öösel finaalkohtumine ehk Super Bowl, mille võitis New York Giants. Seejuures püsis põnevus lõpuni ja Giantsile võidu toonud touchdown sündis üks minut enne matši lõppu.

 

Pikalt tagaajaja rollis olnud Giants teenis New England Patriotsi vastu 21:17 võidu ja otsustavad punktid tõi Ahmad Bradshaw.

Kohtumise lõpp kujunes äärmiselt pingeliseks ning Patriots üritas Giantsi mehi lõpus üle kavaldada ja lasi Bradshaw’l otsajoone poole joosta, et mees tooks Giantsile punktid ja pall läheks üle Patriotsile.

Tagaajaja rollis olnud Giants oleks palli hoides saanud niimoodi mänguaja lõpuni kulutada ning lõpuks löögist juhtima asuda, kuid Patriotsi mehed üritasid kavalusega endale aega võita, kuid kokkuvõttes läks nende plaan vett vedama.

Loomulikult lootis Patriotsi meeskond mängujuhile Tom Brady’le, kellele oleks pidanud ühest minutist piisama, et võit lõpuks ikkagi New Englandi klubile tuua.

Bradshaw sai viimasel hetkel vastaste kavalusest aru, kuid hoog oli mehel juba nii suur sees ja ta kukkus selg ees üle otsajoone ja tõi Giantsile touchdowni, mis tõi neile lõpuks ka võidu. Patriotsil jäi seejärel veel minut, et kohtumise saatus enda kasuks pöörata, kuid sellele järgnes mitu ebaõnnestumist ja kummaline touchdown otsustaski matši saatuse.

Vaata videot otsustavast touchdownist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles