Enar Jääger viibib Charlton Athleticu juures

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger
Enar Jääger Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise paremkaitsja Enar Jääger viibib alates eilses Inglismaa tugevuselt kolmandas liigas mängiva Charlton Athleticu juures.

Jääger tegi täna meeskonnaga koos juba trenni ning asjaolude soodsal kokkulangemisel võib ta juba laupäeval esindada meeskonda liigamängus.

Pikalt Šotimaa suurklubi Glasgow Rangersi huviorbiidis olnud Jäägeri vastu tundsid huvi ka kolm Inglismaa klubi ning lõpuks langes Jäägeri valik Charltoni kasuks.

Kui ülejäänud kaks klubi olid Inglismaa tugevuselt teisest liigast, siis Charlton pallib tugevuselt kolmandas sarjas, kuid on seal kindel liider ja tõuseb uueks hooajaks suure tõenäosusega Championshipi.

«Sellel klubil on kõige suuremad ambitsioonid ja seal on tal ka kõige suuremad võimalused tõusta kindlaks põhikoosseisu mängijaks,» sõnas mängijaga Inglismaal viibiv agent Marko Välja. «Järgmiseks aastaks peaks Charlton kindlasti tõusma esiliigasse.»

Charlton on League One'i liidrina kogunud 64 punkti, Sheffield Wednesday on 57 silmaga teine ja Huddersfield Town 55ga kolmas. Seejuures on Charlton pidanud ühe kohtumise vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles