Oliver Venno: Saksamaal on ainult kaks võistkonda, kellega mängime võrdselt

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno
Oliver Venno Foto: CEV

«Euroopa parimas liigas oleme võitnud Venemaa esinumbrit ja sellega kindlustasime endale alagrupis teise koha. Kolmapäeval oli esimene playoff mäng meistrite liigas, kus võitsime kindlalt Toursi (Prantsusmaa klubi) , mille üle oli  meeskonnal väga hea meel,» kirjutab Eesti parim võrkpallur Oliver Venno profisportlase blogis oma edukatest kohtumistest Friedrichshafeni meeskonna ridades.

«Kolmapäeval mängime nendega uuesti, aga seekord Toursi kodusaalis. Loodetavasti läheb kõik plaanipäraselt ja võidame ning saame järgmisesse ringi,» seisab blogis.

«Vahepeal olin väikese külmetusega eemal treeningutest. Õnneks ei olnud midagi tõsist – väike nohu ja kurk oli valus, aga nüüdseks on see kadunud,» kirjutab Venno.


Friedrichshafen on pidanud ka kohaliku liiga mänge, mis kõik on lõppenud võiduga. «Siin on ainult paar head meeskonda kellega mängime võrdselt. Teised peame kindlasti võitma, muidu teeb peatreener meile peapesu. Ühesõnaga puhkust väga ei anta – mängud mängude otsa,» nendib Venno.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles