Vaheaastat pidav Saue nimetatigi MM-koondisesse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eveli Saue eelmisel nädalal Holmenkolleni MK-etapil.
Eveli Saue eelmisel nädalal Holmenkolleni MK-etapil. Foto: Nordic Focus

Eesti laskesuusatamise koondise peatreener Maris Cakars avalikustas need kümme sportlast, kes sõidavad märtsi alguses Saksamaal Ruhpoldingus peetavatele maailmameistrivõistlustele.

Cakars nimetas MM-koondisesse viis meest ja viis naist, valikus erilisi üllatusi polnud – meestest sõidavad MMile Indrek Tobreluts, Roland Lessing, Kauri Kõiv, Daniil Steptšenko ja Priit Viks ning naistest Kadri Lehtla, Kristel Viigipuu, Grete Gaim, Darja Jurlova ning Eveli Saue, kes küll võttis vaheaasta, ent soovis siiski MMil võistelda. Peatreeneri valikust on Gaim ainus, kes pole varem täiskasvanute MMil käinud.

MK-sarjas saab Eesti ühel distantsil välja panna kolm sportlast, MMil aga on pääseb ühel alal starti neli eestlast. Kes millisel distantsil võistleb, on praegu veel lahtine. «Kõik sportlased peavad olema valmis esimesest stardist viimaseni,» sõnas Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni peasekretär Kristjan Oja. «Eks kohapeal selgub, kuidas kellegi vorm on.»

Sel nädalavahetusel peetakse Kontiolahtis viimane MK-etapp enne maailmameistrivõistlusi, Ruhpoldingu MM algab 1. märtsil segateatevõistlusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles