Klubi Tartu Maraton kutsub osa saama 41. Tartu Maratoni peaproovist

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Maraton.
Tartu Maraton. Foto: Ain Protsin.

12. veebruaril toimub 41. Tartu Maratoni peaproov, kui sõidetakse Avatud Raja sõidud, Tervis Plussi 11. Tartu Maratoni Naistesõit ning alguse saab uus Tartu Maratoni traditsioon – sõidetakse 1. Tartu Teatemaraton.

Kell 9.00 stardivad Avatud Raja 63 km distantsile minejad ja 1. Tartu Teatemaratoni esimene vahetus, kell 11.00 Avatud Raja 31 km distantsi suusatajad ning 12.00 saab stardi Tervis Plussi 11. Tartu Maratoni Naistesõit.

Teatemaratoni võistkonnad on neljaliikmelised, etappidena läbitakse 63 kilomeetri pikkune Tartu Maratoni rada: Otepää-Matu,  Matu-Kuutse, Kuutse-Palu ja Palu- Elva.

Etapid on veidi erinevate raskusastmetega ja pikkustega vahemikus 12-20 km.

Tänase seisuga on Teatemaratonile ennast kirja pannud 66 vaprat  meeskonda ning meeskondade koosseisudest leiab näiteks ka sellised nimed nagu Eveli Saue (Webmedia), Mihkel Mardna, Veikko Täär, Jüri Jaanson, Allar Raja (Raadio Kuma). Loomulikult on Teatemaratonil osalemas ka mitmed vahvad pered, sõpruskonnad ning sportlikud ettevõtted. Ettevõtetest on oma meeskonnaga väljas näiteks A. Le Coq, SEB ja Valio.

 Avatud Raja 63 ja 31 km sõitudele on tänase seisuga tulemas kokku 141 suusatajat ja esindatud on näiteks sellised riigid nagu Jaapan ja Austraalia.

 Kell 12.00 lähevad Palult rajale tublid naised, sest sõidetakse 11. Tartu Maratoni Naistesõit. Igal aastal on naistesõit rajal toonud sadu naisi üle Eesti. Seekord stardib koos tublide naistega ka Tartu abilinnapea ja suusasõber Tiia Teppan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles