Sebastien Ogier kerkis Monte Carlos liidriks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Reuters / Scanpix
Monte Carlo ralli teise võistluspäeva viimase kiiruskatse järel kerkis liidriks prantslane Sebastien Ogier. Seni rallit juhtinud Juho Hänninen langes pärast rajaäärse kiviseina rammimist kolmandaks.

Sebastien Ogier, kes keerab Peugeot 207 S2000 rooli tõusis üheksa läbitud kiiruskatse järel võistluse liidriks. Teisele positsioonile kerkisid Freddy Loix (Peugeot 207 S2000), kes kaotab liidrile 32,4 sekundit, kirjutab rally.ee.

Avapäeva parimal kohal lõpetanud ning võistlust teise rallipäeva viimase katseni juhtinud Juho Hänninen (Škoda Fabia S2000) kaotas liidrikoha 21,9 km pikkusel Lamastre - Gilhoc - Alboussière kiiruskatsel. Tema Škodal purunes katse viiendal kilomeetril vasak esirehv. Enam kui 15 kilomeetrit sõitu tühja rehviga tähendas kahe minutilist ajakadu ning langemist kolmandale positsioonile. Kaotust Ogierile on kogunenud 54,8 sekundit.

Monte Carlo ralli viimasel võistluspäeval on kavas viis kiiruskatset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles