Ksenija Balta läheb põlvelõikusele

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta.
Ksenija Balta. Foto: Liis Treimann

Vigastuse tõttu tippspordist aastapäevad eemal olnud mitmevõistleja ja kaugushüppaja Ksenija Balta läheb reedel Helsingis põlvelõikusele.

Treener Andrei Nazarovi sõnul otsustas tiim mänedžer Aivar Karotamme soovitusel konsulteerida Helsingis dr Ilkka Tulikouraga, kes on ravinud paljusid maailma tippsportlasi. «Dr Tulikoura viis läbi uuringud, mille tulemuste põhjal soovitas lõikust. Arsti kinnitusel on lõikuse õnnestumisel võimalik saavutada 3-4 kuuga tippvorm,» lausus Nazarov.
 
Dr Ilkka Tulikoura on maailmas tunnustatud, spordivigastustele spetsialiseerunud ortopeed, kes on opereerinud ka näiteks Sergei Bubkat, Jacques Freitagi ja Virgilijus Aleknat.
 
Ksenija Balta sai mullu veebruaris parema põlve trauma. Vahepealsel ajal tegi sportlane taastustreeninguid ning on vaikselt alustanud ka erialaste treeningutega.
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles