Totter sketš: Prantsusmaa telekanali arvates tarvitab Nadal dopingut?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: SCANPIX

Prantsusmaa telekanali Canal+ saates «Les Guignols» (tõlkes: «Nukud») näidati sketši, mille sõnum on üsna üheselt mõistetav – prantslased vihjavad, et meeste tennise maailma edetabeli teine number Rafael Nadal ning ülejäänud Hispaania sportlased tarvitavad dopingut.

Sketšis läheb «Nadal» bensiinijaama, joob kiiresti ära pudeli vett ning kergendab end siis oma auto bensiinipaaki ja kihutab minema, lõpuks peatab politsei ta kiiruseületamise eest kinni, vahendab The Telegraph.

«Hispaania sportlased – nad ei võida juhuse läbi,» teatab ekraanile ilmuv reklaamlause, ümbritsetuna erinevate Hispaania alaliitude, muuhulgas näiteks tenniseliidu, jalgpalliliidu ja jalgrattaliidu logodest.

Täna teatas Hispaania Tenniseliit, et kavatsevad Canal+ kohtusse kaevata, kuna nad avaldas videot, mis sisaldab solvanguid ning seal on luba küsimata kasutatud tenniseliidu logo.

Hispaania tennisiste on dopingutarvitamises süüdistanud ka endine Prantsusmaa tennisist Yannick Noah, kuid Nadal käib regulaarselt dopingukontrollis ja on siiani täiesti puhas olnud.

«Canal+ on ületanud igasugused piirid, me ei saa lasta oma sportlasi niimoodi laimata,» teatas Hispaania tenniseliidu president Jose Luis Escanuela.

Canal+ avaldas selle sketši pärast seda, kui Hispaania rattur Alberto Contador mõisteti süüdi keelatud ainete tarvitamises ning talle määrati kaheaastane võistluskeeld ja tühistati tema 2010. aasta Tour de France’i ning 2011. aasta Giro d’Italia võidud.

Vaata sketši!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles