Pildirida: Eesti meistrivõistlused vaba- ja naistemaadluses

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reelika Kaupmees (sinises) ja Airika Andruse
Reelika Kaupmees (sinises) ja Airika Andruse Foto: Maria Kilk

Nädalavahetusel kogunes rekordarv maadlejaid Paidesse, sest maha peeti Eesti meistrivõistlused täiskasvanutele vaba-ja naistemaadluses.

Eesti meistriteks vabamaadluses tulid Aleksei Baskakov (-55kg, Kuldkaru), Jaanek Lips (-60kg, Tulevik), Raimond Pruuns (-66kg, Kuldkaru), Elari Hani (-74kg, Lapiti), Ahto Raska (-84kg, Tulevik), Alik Tseiko (-96kg, SK Tapa) ja Neeme Jaanson (-120kg, JMM).

Kõige tihedamast konkurentsist võitjana väljunud Elari Hanil seisavad nüüd ees ka Euroopa meistrivõistlused.

Naistemaadluse 2012.aasta Eesti meistrid on Maria Kilk (-48kg, EMÜ SK), Anastassia Krasnova (-55kg, KJSK), Johanna Kikkas (-63kg, Põltsamaa) ja  kuni 72kg naiste seas Eesti parim naismaadleja ja meie olümpialootus Epp Mäe (Sakura).

Nii Johanna kui ka Epp sõidavad mõlemad märtsi alguses EMile, et hoida meie väikest riiki väärikalt ja vapralt maadluskaardil.

Märkimisväärne oli, et ühte maadlusperekonda tuli mitu medalit Epp Mäe sai kulla, Siim Mäe pronksi ja Tuule Sireli Mäe pronksi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles