Milani treener: Arsenaliga pidasime hooaja parima kohtumise

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AC Milani peatreener Massimiliano Allegri Meistrite Liiga kaheksandikfinaali kohtumises Arsenaliga, mis võideti 4:0
AC Milani peatreener Massimiliano Allegri Meistrite Liiga kaheksandikfinaali kohtumises Arsenaliga, mis võideti 4:0 Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliklubi AC Milan peatreener Massimiliano Allegri ütles klubi kodu lehel, et Meistrite liiga 1/8 finaali esimene kohtumine Londoni Arsenaliga oli meeskonna selle hooaja parim mäng.

Milan võitis eile koduväljakul 4:0. Allegri märkis, et tema hoolealused mängisid kaitses väga hästi ja samas lõid palju väravavõimalusi. Treener väljendas kahetsust, et Milan lasi mängu lõpus käest mitu šanssi veel üks värav lüüa.

Seevastu Arsenali peatreener pidas Reutersi teatel eilset mängu meeskonna halvimaks kohtumiseks eurosarjades üle pika aja. Londoni meeskonna võimalused kodumängus 6. märtsil neljaväravaline kaotus tagasi tagasi mängida ja veerandfinaali jõuda on Wengeri sõnul väiksemad kui 5 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles