Autospordiliit valis juhatuse esimeheks Erik Lepiksoni

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Lepikson
Erik Lepikson Foto: Margus Pahv

Täna kogunenud Eesti Autospordiliidu (EAL) uus juhatus valis EALi juhatuse esimehe ning rallikomitee ja ringrajakomitee uued esimehed.

EALi juhatuse esimehe kandidaadiks seati Erik Lepikson, kes ühehäälselt sellele kohale ka kinnitati. Samuti kinnitati ametisse uus rallikomitee esimees Kristo Kraag ja ringrajakomitee esimees Toomas Lambin.

Otsustati kuulutada välja ka avalik konkurss leidmaks EALile peasekretär. Kandideerimise tingimused avaldatakse lähiajal.  

«Täna toimunud EALi juhatuse koosoleku võib võtta kokku positiivsetes nootides. Kinnitasime ametisse juhatuse esimehe ja kaks uut alakomitee esimeest ning tegelesime organisatsiooni jooksvate küsimustega,» kommenteeris värske esimees Lepikson.

«Uus juhatus on äärmiselt teotahteline ja valmis andma oma panuse Eesti autospordi arengusse. Eesti autosport elab hetkel edukaid aegu, kui meil on mitmel alal ette näidata tipptegijaid ja soov on, et see edulugu jätkuks tulevikus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles