Viking jääb seni Kotenkoga rahule

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Kotenko
Artur Kotenko Foto: Toomas Huik
Kaheksakordse Norra meisterklubi Stavangeri Vikingi juures testimisel viibiv Artur Kotenko teeb täna kaasa oma esimeses kontrollmängus.

Vikingi väravavahtide treener Erik Johannessen ütles Norra veebilehele rogalandsavis.no, et tema soovitab eestlase palgale võtta, vahendab soccernet.ee.

«Ta on tegutsenud väga hästi – nii sportlikus kui ka sotsiaalses mõttes. Minu arvates on ta fantastiline mees. Ta on teeb väga isukalt trenni,» lisas Johanssen. «Väravavahi kohta on ta küll pisut väikest kasvu, kuid seda kompenseerib tema kartmatus.»

Eestlasest puurivaht lahkus möödunud hooaja järel Norra teise liigasse kukkunud Sandnes Ulfi ridadest ning oli lähedal Inglismaa esiliigaklubi Nottingham Forestiga liitumisele, aga sealse treenerivahetuse järel inglaste huvi jahtus ning ta suundus hoopis Vikingi juurde testimisele.

Kotenko loodab, et Viking tahab tema teeneid pidevalt kasutada ning lepib Ulfiga ülemineku osas kokku. «See pole esimene jalgpallilahing minu elus. Olen lahinguks valmis ja ootan pikisilmi mängu,» vahendas veebileht tema sõnu tänase sõprusmängu eel.

Norra mulluse kuuenda klubi peatreener Uwe Rösler tähtsustas tänast mängu Šveitsi klubiga Young Boys, kus Kotenko mängis plaanitult teise poolaja.

«Me jälgime tema tegutsemist homses lahingus, seejärel istume maha ja räägime temaga,» ütles juhendaja eile.

Vikingi sõprusmäng Šveitsi klubiga Young Boys on praeguseks hetkeks lõppenud. Kotenko mängiski teise poolaja ning lasi oma selja taha kaks palli, kuid Vikingi kodulehe mängukirjelduse kohaselt oli tegu jämedate kaitsevigadega. Viking kaotas selle kohtumise 0:3.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles