Poola MK-etapi korraldajatele tehti pommiähvardus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusatajad Szklarska Porebas treeningul.
Suusatajad Szklarska Porebas treeningul. Foto: Nordic Focus

Poolas Szklarska Porebas peetava murdmaasuusatamise MK-etapi eel tuli nii korraldajatel kui suusatajatel üle elada ärevaid hetki – esmalt teatati korraldajatele, et suusarajal on pomm, seejärel tehti pommiähvardus hotellile, kus teiste seas peatusid Rootsi koondislased.

Eile varahommikul said korraldajad teate, et kusagil võistlusrajal on pomm, vahendab NRK.

Mõistagi võeti ähvardust tõsiselt, politsei piiras ala sisse ning asus uurima, kas ähvardusel oli ka tõsi taga, kuid õnneks pommi ei leitud.

«Keegi tahab üritust rikkuda,» lausus Poola Eurospordi kommentaator Bogdan Chruścicki.

Seejärel selgus, et hotellile, kus peatub Rootsi koondis, tehti samuti pommiähvardus. Politsei otsis koos pommikoertega hotelli läbi, õnneks taaskord midagi ei leitud.

«Muidugi oli see ebameeldiv, aga kunagi ei või kindel olla,» kommenteeris Rootsi sprinterite norralasest treener Arild Monsen. «Aga me jäime rahulikuks ja polnud väga mures.»

Szklarska Porebas pööratakse turvalisusele palju tähelepanu ja kuna viimastel aastatel on praegune MK-sarja üldliider Marit Bjørgen ja temast vaid 12 punktiga maha jääv Justyna Kowalczyk norralanna astma tõttu korduvalt sõnasõtta sattunud, saadab mõlemat naist kogu nädalavahetuse turvamees.

«See on lihtsalt ettevaatusabinõu, siin pole vaenulikku õhkkonda,» kinnitas Norra koondise mänedžer Åge Skinstad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles