Venemaa suusataja andis MK-etapi võidu rumalalt käest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe nädala eest Rõbinski etapil parimaks kerkinud kanadalane Devon Kershaw võis ka täna Poolas võitu tähistada.
Kahe nädala eest Rõbinski etapil parimaks kerkinud kanadalane Devon Kershaw võis ka täna Poolas võitu tähistada. Foto: SCANPIX

Murdmaasuusatamise MK-sprindietapil Poolas Szklarska Porebas andis oma rumaluse tõttu võidu käest Nikolai Morilov. Venelane oli lõpusirgel teistest kindlalt ees, kuid lasi esikohas kindel olles jala sirgu ning kanadalane Devon Kershaw näppas sekundikümnendikuga võidu.

Kolmas oli norralane Ola Vigen Hattestad. Sprindi arvestuses MK-sarja juhtiv rootslane Teodor Peterson lõpetas seitsmenda ja sarja üldliider Dario Cologna 8. kohaga. Eestlased eelsõidust edasi ei pääsenud, Timo Simonlatser sai 47. ja Anti Saarepuu 64. koha.

Vaata meeste sprindifinaali finišiheitlust SIIT!

Naiste sprindis kujunes Poola etapp pettumuseks mõlemale sarja üldliidrile. Eelsõidus 4. aja saanud Marit Bjørgen ja alles 24. kohal olnud Justyna Kowalczyk sattusid kokku samasse veerandfinaali ning norralanna jaoks saigi võistlus sellega otsa – lõpptulemuseks vaid 22. koht. Kowalczyk lõpetas etapi viimaks 16. kohaga.

Finaali võitis rootslanna Ida Ingemarsdotter, edestades norralannat Maiken Caspersen Fallat ja ameeriklannat Kikkan Randalli.

Naiste MK-sarja üldarvestuses juhib endiselt Bjørgen, kuid edu Kowalczyku ees on vaid napid 6 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles