Djokovic andis Roddickile loobumisvõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic andis veerandfinaalis loobumisvõidu.
Novak Djokovic andis veerandfinaalis loobumisvõidu. Foto: Reuters / Scanpix

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste meesüksikmängu tiitlikaitsja serblane Novak Djokovic andis veerandfinaalis ameeriklasele Andy Roddickile loobumisvõidu.

Maailma kolmas number Djokovic võitis avaseti 7:6 (3), kuid kaotas järgmised 4:6, 2:6. Neljandas setis 1:2 kaotusseisus olles otsustas ta mängimise lõpetada.

Djokovic kasutas matši ajal ka meditsiinilist pausi, seega võib olla, et serblast on tabanud mingi viirus. Samas on ka täna Melbourne’is tohutu kuumus, näiteks kell kuus õhtul oli seal 36 kraadi sooja.

Eile valgevenelanne Victoria Azarenka sunnitud kuumuse ja viirushaiguse tõttu Serena Williamsile loobumisvõidu andma. 

Sel turniiril seitsmendana asetatud Roddick jõudis seega karjääri jooksul neljandat korda Austraalia lahtistel poolfinaali. Tema vastane selgub täna peetavast šveitslase Roger Federeri (2. asetus) ja argentiinlase Juan Martin del Potro (8.) vahelisest veerandfinaalist.

Ülejäänud veerandfinaalides kohtuvad Rafael Nadal (1.) – Gilles Simon (6.) ja Fernando Verdasco (14.) – Jo-Wilfried Tsonga (5.).

Naisüksikmängu tänases esimeses veerandfinaalis alistas seitsmendana asetatud venelanna Vera Zvonarjova 6:3, 6:0 prantslanna Marion Bartoli (16.).

Täna kohtuvad veel kodupubliku suur lemmik Jelena Dokic ja kolmanda paigutusega venelanna Dinara Safina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles